3.9.2011

Uudet kynnet haaveissa /Dreaming of new nails

Vaaleanpunaiset hilekynteni alkavat näyttää siltä, että ne ovat huollon tarpeessa. No, ehkäpä ehdin ensiviikolla töiden lomassa fiksata ne kuntoon. Niitä odotellessa etsin inspiraatiokuvia netistä. Yksi mielenkiintoinen kynsiblogi löytyi, ja lisäsin sen blogilistaani: cynfulnails.blogspot.com. Näiltä saiteilta löytyi paljon upeita ja persoonallisia kynsikuvia, kannattaa tutustua!


Nailartgalleryn sivuilta löytyi eri taiteilijoiden tekemiä kynsiä. Tässä kuvassa hiukan runsaampaa koristelua japanilaiseen tyyliin. Musta-valko-hopeaväritys tuo tyylikkyyttä.

Mietin, että onkohan nuo dollarit jotain valmiita tarroja/siirtokuvia? Ja voisikohan mitä tahansa kuvaa (ohuella paperilla) käyttää geelin alla, jos sen liimaa esim tippiliimalla kiinni? Kyllähän geelin alle voi laittaa esim verkkoa ja kuivakukkiakin.. Tätä ideaa täytynee kehitellä eteenpäin, mitä kaikkea geeliin oikein voikaan upottaa.. :D
Tämä kuva löytyi nailart.alldesignsite -sivustolta. Hiukan tämän tyyppistä mallia olin suunnitellut omiin kynsiin; pitkiä stilettejä glitteripohjalla ja kohtuullisen runsaalla koristelulla. Sain uusia vinkkejä 3D-koristeluun, joita ajattelin testata oman huollon yhteydessä. Olen aikaisemmin käyttänyt 3D-geelejä, mutten saa niillä kovin järisyttävää 3D efektiä aikaiseksi. Koostumuksensa ansiosta maalattu kohokuvio lätsähtää helposti, vaikka yrittäisi kuinka nopeasti pistää uuniin. 3D-muoteilla taas saa vain tietynlaisia kuvioita, joten improvisaatioon ei ole varaa. Haluamani 3D lopputuloksen aikaansaamiseksi täytyy siis seuraavaksi ottaa kovemmat keinot käyttöön (eli akryylit).

2 kommenttia:

 1. Noi dollarit muistaakseni on ihan setelistä leikattuja (huomaa: laitonta :D). En tiedä sitten että miten toi tekijä saa geelin/akryylin hyväksymään ne osana kerrosta. Jos haluat oppia tuon spiraalin niin mun blogissa on linkki tutoriaaliin jonka avulla opettelin sen. Hauskanen tekniikka.

  Mä oon miettinyt että miten japseilla on varaa tunkea noita strasseja noin halvatusti noihin kynsiin. Niillä on vissiin paljon pienemmät tukkuhinnat?

  Nuo 3D:t näyttää akryyleillä tehdyiltä. Geelillä ei onnistu kahden värin sekoittaminen.

  Tosi kauniita ovat kyllä. Tota dollaria olis kiva kokeilla ;) Harmi ettei suomessa ole yhden euron seteleitä :D Hirveesti ei viitsi laittaa rahaa koristeluun.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Spiraalia olisi kyllä minustakin hauska joskus kokeilla.. tosin ehkä käyttäisin jotain muuta kuin aitoja seteleitä. ;)

  VastaaPoista