19.9.2011

Kynsimalleja viime vuosilta / Last season's nail models

Kynteni ovat nyt saaneet uuden mallin, mutta ennen kuin kerron siitä lisää (ja saan ladattua uudet kuvat koneelleni ym.) esittelen hiukan aikaisemmin tekemiäni geelikynsiä. Nämä eivät ole missään aikajärjestyksessä ja ovat pääasiassa itselleni tehtyjä.

Tämä on aika simppeli malli; ranskalainen hopeaglitterillä ja timanttirajauksella. Tämä oli sopiva väri ja tyyli joulukuisten synttäreideni kunniaksi. :)


Tämä on poikkeuksellisesti LAKKAUSKORISTELU, joka on tehty geelien päälle. Olin lähdössä lomamatkalle, enkä ehtinytkään huoltaa kunnolla kynsiäni ennen matkaa. Laitoin geelin päälle mustaa lakkaa, johon maalasin akryylimaaleilla valkoisia kukkia ja kultaisia oksia. Päälle lisäsin kirkasta lakkaa. Tämä koristelu voidaan toteuttaa kokonaan myös geeleillä.


Löysin kerran kaupasta aivan ihanan skottiruutuisen laukun ja kynnetkin piti tietysti tehdä skottityyliin! Ranskalainen manikyyri punaisella geelillä, päälle laitoin nail art-kynillä/ akryylimaaleilla valkoisia, keltaisia ja vihreitä poikkiraitoja sekä timantteja. Näissä kynsissä on hiukan lyhyempi malli.


Ranskalainen manikyyri luonnonkynnelle. Tässä geelauksessa kokeilin musta-valkoista marmorointia.

Ihkut pinkit polkadot -ranskikset! Muutamissa kynsissä on koristeena musta rusetti, joka on maalattu akryylimaalilla. Ostin kerran huutonetistä pinkkejä tippejä, joita kokeilin ensin omiin kynsiin. Tipit olivat kuitenkin aika huonolaatuiset, eivätkä valitettavasti pysyneet kovin kauaa.. Nyyh! Saman voisi kuitenkin toteuttaa myös pinkillä geelillä. Ehkä palaan tähän malliin joskus toiste. Tippejä en (sattuneesta syystä) koskaan käyttänyt asiakkaille.


Nämä Hello Kitty -kynnet toteutin Konad -kuviointilaatalla, jonka muistaakseni löysin huuto.netistä. Hello Kittyn ääriviivat tein siis Konad-lakalla ja maalasin sisustan valkoiseksi  ja rusetin punaiseksi akryylimaalilla. Pohjalla on suora ranskalainen tummanpunaisella geelillä, rajaus on tehty akryylimaalilla. (Huomasin muuten, että Konad-tuotteita voi nyt tilata myös kätevästi suomalaisesta verkkokaupasta).


Kirkkaiden tippien päälle saa hienoja koristeluefektejä! Tippien päällä on helmiäishohtoista geeliä, glimmer blue-geeliä sekä hopeaglitteriä. (Tuosta ihanan sinihohtoisesta geelistä on myös blogini saanut nimensä). Tästä kuvasta ei paljoa läpikuultavuus näy, mutta ainahan kynsistä saa paremmin selvää luonnossa kuin kuvissa.

Tässä on kuva asiakkaan kynsistä, johon olen tehnyt vinon ranskalaisen musta-valkoisella marmoroinnilla.


Pikkujouluaikaan toimii hyvin puna-musta-hopea-väritys. Tämä geelaus on tehty luonnonkynsiin. Pohjalla punainen glitteriliuku, lisäksi koristeena mustaa verkkoa, mustia kukkia ja viivoja hopealla akryylimaalilla.


Järjestimme pienimuotoisen tapahtuman erään liikuntakeskuksen aulassa. Minulla oli kolme kynsimallia (=henkilöä), joille suunnittelin ja toteutin omat kynsimallit. Näihin kynsiin lähti idea valkoisesta linnunsulasta. Pohjalle laitoin kirkkaat tipit, jotka muotoilin stiletti-mallisiksi. Kynsien tyviosa on valkoista glimmer snow-geeliä. Pystysuuntaan maalasin valkoisella akryylimaalilla "sulan". Lisäksi lisäsin läpikuultavia hileitä ja kirkkaat timantit joka kynteen.


Ylläolevan "kirsikkapuun oksa"- koristelun kehitin, kun asiakas antoi minulle koristeluun vapaat kädet. Tätä samaa koristelua olen toteuttanut monilla eri värisävyillä ja toimii aina yhtä hyvin.


Ylläolevassa mallissa on marmorointi-tekniikalla tehty pohja; Alaosa on musta ja yläosa kirkas, rajaa olen häivyttänyt terävällä kynsityökalulla vetämällä, vielä kun kummatkin geelit ovat märkiä. Näin pohjaan tuli "liekkimäinen" kuvio. Mustan alaosan kanssa toimii hyvin sinihohtoinen glimmer blue -geeli. Päälle olen maalannut vinoneliön valkoisella nail art-kynällä. Keskustaa koristaa kirkas akryylitimantti.

Kynsikuvia löytyisi vielä lisääkin, mutta jatkan toisella kertaa. NIIN.. Mulle saa laittaa myös kommentteja kynsikuvista ym. jutuista. Jään innolla odottelemaan viestejänne. Meneillään olevan äänestyksen mukaan myös matkakertomuksia kaivataan ja niitäkin on tulossa lähiaikoina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti