15.11.2011

Hauskoja kynsimalleja :) / Funny Nailmodels

Ajattelin teidän iloksenne laittaa blogiini lisää kynsikuvia tekemistäni malleista. Edellisestä kerrasta onkin aikaa. Tänä syksynä innostuin maalailemaan joitakin eläinhahmoja/ maskotteja mallitippeihin ja muutamat rohkeat asiakkaat ovatkin niitä halunneet kynsiinsä. :)Ylimmäisessä kuvassa on maskottihamsteri, jonka tein tilaustyönä. Alemmassa kuvassa on vasemmalla veristä kirvestä kantava Halloween-Hämis, keskellä Herra Huuhkaja ja oikealla Kultakala.


Hämikset ja verkot päätyivät halloween-kynsiksi violetilla glitteripohjalla. Maalausta ei ole pakko olla kaikissa kynsissä, tässä tulos on yksinkertaisen kaunis.


Näistä pöllökynsistä tuli koristelultaan runsaammat. Peukaloihin tuli pöllöjen kuvat jo sen takia, että oli enemmän tilaa maalata.. ;) Muihin kynsiin jatkoin maalausta samalla teemalla niin, että esim etusormiin tuli suht. samanlainen kuva ja molemmat keskisormet olivat myös samaa paria. Pöllöistä olen saanut palautetta, että ne muistuttavat hiukan Angry Birdsejä, mikä on tosin ollut tahatonta.


Pantterikuviot ja muut eläinaiheet ovat nyt kynsissäkin muotia. Grrr..


Marmorointivariaatioita geeleillä. Nimettömissä värit ovat toisin päin.


Tässä samantyylinen malli musta-valkoisena. Marmorointi on siinä mielessä jännää, että lopputuloksesta ei voi olla koskaan varma. Kaikki kynnet ovat erilaisia ja uniikkeja!


Päivänä parina tein mallitippejä, joihin kokeilin 3D-koristelua akryylimassalla. Lisäksi näissä on koristeena erilaisia akryylitimantteja ja helmenpuolikkaita.


Kuvassa on erään nuoren naisen kynnet, joihin olen tehnyt Gelinium-kestolakkauksen hopeaglitterillä ja koristemaalaukset mustalla, valkoisella sekä pinkillä nail art-kynällä. Myös kynsirintamalla vahvat värit, kuten oranssi ja pinkki näyttävät vielä pysyvän muodissa.

3 kommenttia:

 1. Hän tekee 3D:t varmaankin geeleillä? Mitenkäs se onnistuu? Mä oon 3D-geelejä käyttänyt työpaikalla mutta pidän kyllä akryyleillä tekemisestä enemmän mitä tekniikkaan tulee. Hyvännäköistä jälkeä sulla! Taiteilijataustan huomaa aina kynsien jäljestä. Ihmiset harvoin ymmärtää homman hankaluuden. Pöllöt oli coolit!

  VastaaPoista
 2. Siis WAU! Tosi ihana blogi sulla ja tooosi ihania kynsiä. Itekkin tykkään maalailla vapaalla kädellä kynsiin :) Toi hamsu sulatti kyllä mun sydämen <3
  Jos haluut niin voit käydä mun blogin katsastamassa http://lepikossakuhisee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista!! Juu, noita 3D kohokuvioita olen tehnyt sekoittamalla akryylijauhetta kirkkaaseen geeliin, niin että sekoituksesta tulee paksu ja saa "palloksi". Valkoisia kukkia olen tehnyt myös 3D geelillä, mutta niillä ei saa kovin järisyttävää kohoefektiä aikaiseksi. Työmaalla en voi oikein käyttää akryylinesteitä voimakkaan hajun takia, ellei sitten jostain löytyisi hajusteettomia vaihtoehtoja.

  Kiitos myös blogilinkeistä! Täytyypä tutkailla jossain vaiheessa. :)

  VastaaPoista