5.10.2011

Meikkauksia ja kampauksia.. /Make up and hairstyles

Ajattelin taas pitkästä aikaa päivitellä sivuja. Tällä kertaa lisään muutamia kuvia tekemistäni meikkauksista ja kampauksista. Minulla ei ole koulutusta aloille, mutta harrastuksen ja kiinnostuksen vuoksi olen niitäkin jonkin verran tehnyt. :)Nämä promokuvat on otettu noin vuosi sitten. Tein onnistuneen mallin kynsiin ja halusin ottaa kuvia, joissa meikki, kampaus ja kynnet loisivat yhdessä hiukan "keijukaismaisen" vaikutelman. Promokuvat kruunaa perhos-hiuskoriste (joka on oikeastaan vanha joulukuusen koriste, mutta jota halusin käyttää hiuksissa). Silmämeikissä olen käyttänyt mm. liikkuvalla luomella Make up storen "Soft grass Eyedust" sekä "Sirocco Microshadow"-luomiväriä. Ripsissä on Double Extension Waterproof- maskaraa normaalisti alle tuleva valkoinen väri päällä. Meikkipohjustuksessa olen suosinut Cinema Secretsin meikkiväriä ja puuteria.

Kuva bilemeikistä (tässä mulla on vielä paljon tummemmat hiukset kuin nykyään). Musta-violetit irtoripset tuovat näyttävyyttä ja volyymia silmämeikkiin. Tässä olen silmämeikissä käyttänyt Grimasin luomivärejä. Itse olen tykännyt Grimasin tuotteista tosi paljon! Ne ovat runsaspigmenttisiä ja meikki kestää koko päivän. Kätevää niissä on myös se, että niitä voi käyttää myös kostutettuina, ja esim. rajauksen saa tehtyä luomiin todella kauniisti ohuella siveltimellä. Grimasia olen käyttänyt myös maskeerauksissa elokuva-projektissa. Näitä tuotteita löytyy ainakin Naamiohuveista.

Häämeikki ystävälle.

 Juhlakampaus ystävälle.


Tässä on tekemäni promomeikki ja kampaus siskolle.

Alkuun toisille meikkaaminen tuntui haastavalta, mutta kun oppi tietyt niksit, niin sekin on ollut helpompaa. Tärkeää on myös meikkien ja välineiden puhtaudesta huolehtiminen sekä laadukkaisiin tuotteisiin panostaminen. Tästäkin jutusta saa kirjoittaa kommentteja, joten eikun näppäimistö savuamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti