18.10.2011

Jäähilekynnet/ Frosted nails


No niin.. Tässä tulee lupaamani kynsipäivitys, eli malli joka minulla on parhaillaan. Olen ottanut myös kuvia useammasta eri vaiheesta, sillä tämä malli koostuu monesta eri geeli- ja koristekerroksesta. Ennen ensimmäisen kuvan vaihetta olen poistanut vanhat geelit, viilannut kynnet muotoonsa (hiukan pyöristetty stiletti) ja tehnyt peruspohjustukset.


Kynnen tyveen laitoin milky rose-geeliä ja kärkeen hopeista 3D-geeliä, joiden rajan häivyttelin ennen kovetusta.


Sen jälkeen lisäsin kaarevana nauhana hopeaglitteriä sekä laventelin sinistä glitteriä (sekoitettuna kirkkaaseen geeliin). Sitten kovetus UV-laitteella.

Välihuomautuksena kerrottakoon, että suosin töissäni glitterijauheita valmiiksi sekoitettujen glitterigeelien sijaan. Ne on ehkä hiukan hankalampia ja hitaampia levittää, mutta niistä ei mene parasta ennen päiväys niin nopeasti kuin glitterigeeleistä (Kirkasta building-geeliä menee kuitenkin niin paljon, ettei päiväys ehdi vanheta). Lisäksi voin pitää glitterivärivalikoimat suurina (nytkin yli 60 värivaihtoehtoa) ja käyttää samoja glittereitä sekä geelauksiin että kestolakkauksiin!


Kaipasin vielä lisää kimallusta, joten laitoin kynsien pohjalle kirkasta geeliä sekä kolmenlaisia koristehileitä. Jälleen kovetus sekä paksumpi kirkas geelikerros päälle. Kynnet ovat loppusilausta vaille valmiit.


Tässä vaiheessa viilaan kynnet vielä tasaisiksi ja symmetrisiksi. Lopuksi ajattelin vielä kokeilla uutta juttua, eli tein valkoisella geelillä päälle marmorointikuvioita. Lisäksi laitoin peukaloon muutaman kirkkaan akryylitimantin. Vielä kirkas päällysgeeli sekä lakkaus ja Jäähilekynnet ovat valmiit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti