19.8.2011

Elokuvamaskeerauksesta /Movie make-up

En ole opiskellut maskeeraamista, mutta jonkin verran on kokemusta tästäkin asiasta tullut matkan varrella. Hyviä vinkkejä ja neuvoja on tullut muun muassa asiaan enemmän vihkiytyneiltä ystäviltä ja tuttavilta. Viime keväänä olin mukana eräässä elokuvaprojektissa maskeeraajana, projekti jatkuu taas syksyllä, mutta ajattelin tuoda kuva-antia töistäni tänne blogiin. Jiihaa!


Haastavuutta on tuonut varsinkin saman näyttelijän vanhentaminen ja nuorentaminen, mustelmien teko jne. Tässä miesnäyttelijä ilman maskia.


Tässä sama näyttelijä "nuorennettuna versiona"..


Ja tässä "vanhan juopon" maskissa.


Tämä kuva on koemaskeerauksesta. Pohjalla käytin kosteusvoidetta ja sen päälle maitolateksia +meikkivoidetta. Lopputulos oli liian raju kellastettuine hampaineen, joten maitolateksi jäi odottamaan parempia aikoja (jotain kauhuelokuvaa ehkä..) :D


Naispäänäyttelijä maskissa. Vanhuutta olen tuonut mukaan mm. kalventamalla ihoa, lisäämällä ryppyjä ja tummentamalla silmänalusia meikkiväreillä. Poskessa on niinikään meikeillä tehty mustelma.


Tässä nuori naisnäyttelijä kevyessä arkimeikissä.

Minäkin sain kevään kuvauksissa pienen sivuroolin 1980-luvun iskelmälaulajana, jota varten tein meikin ja kähersin hiukset Parturi-kampaamon kätköistä löytyneellä aidolla laineraudalla. Lopputuloksesta tuli varsin sähäkkä. :)

Mielenkiinolla odotan kuvausten jatkumista kesätauon jälkeen. Harmi vain, että 60-lukuun sijoittuvat kohtaukset menevät minulta sivu suun Rodoksen loman takia (jonne siis lähden ensi sunnutaina). No, kaikkea ei voi elämässä saada!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti