15.10.2012

Geelikynsiä laidasta laitaan / Different nails

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika tuntuu kiitävän. Höh. Nyt on taas syksy ja edellisestä päivityksestä onkin vierähtänyt pitkä tovi. Teen asian suhteen parannusta ja jaan siis iloksenne muutamia persoonallisia tai muuten kivoja tekemiäni geelikynsimalleja.

Tulikynnet/ Firenails!

Olin elokuussa Tulisielut-yrittäjäkoulutuksen käyneiden "kokoontumisajoissa" -ryhmä joka pyrkii kokoontumaan vanhalla porukalla aina kerran vuodessa. Kynsien kuosikin osui sattumalta aiva nappiin! Näissä tulikynsissä on perus pohjustuksen päällä kirkkaan punaista sekä mustaa geeliä. Punaisen geelin olen levittänyt märkänä mustan päälle ohuella dotting tool-työkalulla liekkien aikaansaamiseksi. Vasta sen jälkeen olen kovettanut uv-uunissa. Sitten olen lisännyt päälle hitusen kipinöitä kultaisen glitterigeelin muodossa, sekä Lumin'Orin SheerUp! Pink-Green-geeliä (tuo kauniin kultapölymäisen vaikutelman) Kovetus uunissa tähän väliin. Ja vielä hiukan liekkejä kultaisella nail art-kynällä. Sen jälkeen olen lisännyt vielä kirkasta geeliä ja muotoillut sekä viimeistellyt normaalisti.Tässä muutamat tyttömäiset kynnet samantyylisellä idealla: palloa ja raitaa iloisesti sekaisin! :) Alemmassa kuvassa on keskisormessa musta-valkopalloisen geelin päällä valkoinen pitsitarra sekä nimettömässä kynsikoruna kristallilasihelmi. Kokeilin nyt elämäni ensimmäistä kertaa kynsikorua. Kiinnitin korun tuplarenkaalla, jotta saisin sen pysymään mahdollisimman hyvin paikallaan. Jotkut ottavat kynsikorunsa pois esim. suihkuun mennessä, mutta minä tunnustan olevani liian laiska sellaiseen.. Parin viikon kokeilun aikana sain useaan kertaan korun kiinni milloin sukkahousuihin ja milloin hiuksiin, ja jossain vaiheessa huomasin timantin ironneen (No, olisihan se pitänyt arvata). 

Tuplarengas oli edelleen hyvin paikallaan mutta kristallihelmen kiinnittävä koukku oli löystynyt ja tiputtanut korun teille tietämättömille. Mutta ei hätää, korutaiteilijana tein tietenkin uuden korun ja varmistin koukun niin, ettei se pääsisi enää irtoamaan. -Kunnes sitten muutaman päivän päästä huomasin että koko koru oli revennyt kynnestä irti! Mitä tästä opimme? Sen, että seuraavan kerran kun kokeilen kynsikorua teen tuplarenkaiden ja muiden varmistusten lisäksi reiän keskemmälle. Avaruusmaisemia ja kukkia. Kynsitöihin voi löytää ideoita läheltä ja kaukaa.Pidän itämaistyylisistä aiheista. Tämäkin on hiukan edellisen aiheen toistoa, mutta lisänä on violetti glitteri-hilepohja, tarrakukat sekä hetken mielijohteesta lisätyt pienet valkoiset lumihiutale-pisteet. Muiden koristeiden ja pisteiden välissä on kerros kirkasta geeliä, joten kokonaisuudessa on kolmiulotteista vaikutelmaa.
Joskus yksinkertainenkin on kaunista, ja välillä kun on pitkään ollut kynsissä runsaita koristeita alkaakin kaivata tilalle jotain tosi simppeliä.


Tässä väliin yksi Gelinium-kestolakkaustyö. Kulmikas ranskalainen, jonka toisella sivulla vaaleaa glitteriä. Nimettömissä mustalla nail art-kynällä maalatut kukkakoristeet sekä muutamia timantteja.

 

Tämä kynsimalli minulla oli kesällä ja tykkäsin siitä todella paljon. Kuvassa on rekvisiittana myös  itsetehty perhos-kukkakoru. Minulla ei ole koskaan ollut koristeiltaan ja tyyliltään kahta kertaa täysin samanlaisia kynsiä. Aina täytyy keksiä jotain uutta. Ja aina on lähes yhtä vaikea miettiä, että "Mitähän tekisin itselleni seuraavaksi..?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti