28.10.2012

Kynsimuoti 2012 talvi/ Nail trends 2012 winter


Kokosin netistä johtavia tämän hetken kynsitrendejä;

Monet muotisuunnittelijat ovat toitottaneet catwalkeilla selkeää viestiä siitä, että MUSTA on edelleen MUST! Ja nyt myös kynsissä. Jos pitää yksiväristä mustaa liian tylsänä voi yhdistää kiiltävää mustaa mattaan tai yhdistää mustan vaikkapa valkoiseen tai kultaiseen moon-manikyyriin. Tai miten olisi musta glitterilakka? Jos musta ei ole kertakaikkiaan värisi, kokeile muita tummia värejä, kuten tummanpunaista tai harmaata.

teenvogue.com
 Krokotiilit ja muut eläinkuosit ovat edelleen muodissa myös kynsissä. Krokoefektin saa loihdittua kynsiin vaikkapa Diorin Golden Jungle duo -kynsilakoilla.

 
vogue.co.uk
Nailswraps/ koko kynnen tarrat -niitä löytyy jo monista kaupoista, (esim. Seppälästä) ja malleja ja kuoseja on monenlaisia! Alla olevat mallit löytyivät eräästä nettikaupasta. Huomioi myös monet graafiset kuviot, kirkkaan punainen sekä METALLIvärit!

aliexpress.com
Siivet. Muiden eläinaiheiden lisäksi myös linnut ja muut siivekkäät seikkailevat koruissa, vaatteissa -ja miksei siis myös kynsissä. Tässä väri ehkä turhan kesäinen talvea ajatellen.. Butterfly effect?

enamelgirl.blogspot.fi

Matta nude. Jos et pidä räikeistä kynsistä, ei hätää sillä luonnollisetkin kynnet ovat muodikkaat. Nudekynsiä on nähty ainakin Toronton, Lontoon, New Yorkin ja Pariisin Fashion Week Fall/Winter 2012 catwalkeilla.

Fall/Winter 2012 Runway Nail trends - Monique Lhuillier
salonmagazine.ca
Ehkäpä pidätkin runsaammista koristeista? Syksyn ja talven Nail art -trendeissä näkyy koristeita polka dotista moniin muihin jännittäviin uusiin kuvioihin ja osittain siirrytään kynsien taiteilussa jopa aivan uudelle tasolle; karkkikuvioita, kukkaprinttiä, tai joka kynsi eri värisellä pohjalla. Jopa aitoa luotua käärmeennahkaa on käytetty kynsissä koristeena! Myös timanttien ja helmien käyttö kynsissä on muodissa.

 Nail Art Latest: Shimmering in Sequin Nails!
secretsofagoodgirl.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti